COVID-19 og tiltak

Prosjektskolen kunstskole har som følger av COVID-19 viruset stengt fra torsdag 12. mars frem til tidligst 14. April. Studenter vil blant annet få tilbud om fjernundervisning, oppfølging via mail, og foredragsrekker over nett. Mer informasjon om dette kommer fortløpende.

Ledelsen føler et stort ansvar ovenfor alle Prosjektskolens studenter, vår stab og våre fast tilknyttede. Vi ber om tålmodighet mens vi i samråd med relevante instanser utformer en plan for videre drift. Informasjon vil bli oppdatert fortløpende.

Våre tanker går ut til våre studenter, deres familier, vår stab og alle som er berørt av denne ekstraordinære situasjonen. Vi ønsker alle lykke til i den vanskelige tiden fremover.

Oppdatering 19.03: Fra og med mandag 16. mars har vi kjørt fjernundervisning via video over internett med forelesninger og oppgaver, ikke minst har vi nå fjernsynskjøkken (!) og vil fortsette med dette inntil nasjonal karantene opphører. Vi vil fortløpende holde dere oppdatert om endringer i situasjonen.