FOTO: SOMMERUTSTILLINGEN 2018

Takk til alle dere som trosset det formidable sommerværet og besøkte Sommerutstillingen 2018 den første helgen i juni for å få bivåne våre studenters hardt fremarbeidede bidrag i form av installasjoner, skulpturer, videoarbeider, malerier og performance, samt årets skoleband vi var heldige å få samlet med så mange gode musikere i årets kull (spesiell takk til Annette Stav Johanssen fra Dromedar!). Under kan du få noen glimt av arbeidene og åpningsfesten fra begge våre utstillinger på henholdsvis Teateret (Keysers gate 1) og Vaskeriet (Pilestredet 27). Vi vil med dette også takke studentene for en fantastisk utstilling og sterkt skoleår  – og ønsker dere som har hatt deres avsluttende utstilling hos oss det aller beste i denne modige nye verden!

Ikke minst ønsker også å gi en stor takk til årets eksterne sensorer, Marianne Hurum, Ivan Galuzin og Stian Gabrielsen, for deres innspill under eksamineringen, samt alle gjestelærere/forelesere som har gjort dette skoleåret uforglemmelig.

Under kan du se fotogallerier fra fredagens vernissage og arbeidene fra begge våre utstillinger på henholdsvis Teateret (Keysers gate 1) og sidelokalet Vaskeriet (Pilestredet 27).

Foto: Michael Hare / Truman Chance / Tony Graneng

Vernissage 01.juni ’18


Fra åpningen på Vaskeriet med skolebandet, her med Sofus Vrebalovich, Marius Hokstad og Carl Nicolaisen

Utstilling / Vaskeriet / 2. klasse


Utstillingsrommet på Vaskeriet (sidelokaler for 2. klasse)

Utstilling / Teateret / 1. klasse


Maleri, skulptur og lydarbeid av Fredrik Stellander Larsen på Teateret (1.klasse)